Стало відомо, що ремонтують на Північній Салтівці

Спеціалісти виконують капітальний ремонт газопостачальної системи

Спеціалісти АТ “Харківміськгаз” проводять капітальний ремонт газорегуляторного пункту в Київському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію АТ “Харківміськгаз”.

Вказаний пункт в одному з мікрорайонів Північної Салтівки уже понад 50 років забезпечує мешканців стабільним газопостачанням. Наразі тут проводиться капітальний ремонт - спеціалісти замінюють зношене та застаріле газорегулююче обладнання, монтують систему, яка буде стабільно регулювати тиск в газових мережах та доставляти газ до споживачів. Також відновили і саму будівлю газорегуляторного пункту.

“Харків зазнав чималих руйнувань під час обстрілів ворожою армією. Модернізація газових мереж та споруд на них є важливою у підготовці до опалювального сезону та забезпечення стабільного газорозподілу до осель у будь-яку пору року. Адже нам важливий комфорт наших клієнтів”, - наголосили в АТ “Харківміськгаз”. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Північній Салтівці виконують реконструкцію котелень, які найбільше постраждали під час ворожих обстрілів.

Минулої зими котельні витримали 8 блекаутів та постачали тепло у близько 40 % осель харків’ян, які повернулися до рідного району.  “Зараз кількість жителів району зростає - люди повертаються додому і потребуватимуть тепла, а пошкоджені та поспіхом відновлені котельні до нових потужностей не готові. Допоможе тільки тотальна реконструкція”, - переконані у КП “ХТМ”.

Детальніше про відновлення Північної Салтівки читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися