На Харківщині безплатно видають гарячі обіди: хто отримає допомогу

Декілька днів роботи пункту видачі гарячих обідів показали, що послуга вкрай потрібна у громаді

У Чугуєві 18 липня відбулось офіційне відкриття пункту видачі гарячих обідів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради. 

Жителі громади можуть безплатно отримувати харчування щодня о 13.00 на території Чугуївського ліцею №1 (із собою необхідно мати посуд для перших та других страв). У міській раді пояснили, що декілька днів роботи пункту показали, що послуга вкрай потрібна у громаді.

“Чугуївська міська рада, Чугуївська міська військова адміністрація щиро вдячні волонтерській організації "До України з любов’ю" за суттєву допомогу у розв'язанні соціальних питань і підтримку вразливих категорій населення у важкий воєнний час”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові продовжують видачу безплатних гарячих обідів для всіх, хто цього потребує. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Приміром, щодня кухарі Холодногірського району готують понад 3 тис. порцій комплексних обідів для мешканців мікрорайонів. Усі охочі можуть отримати безоплатне гаряче харчування у школах №87, 152 та 171.

Раніше повідомлялося, що у місті Балаклія, біля їдальні Балаклійського ліцею №1, здійснюється видача гарячих обідів. Страви видають щодня з 12:00.

А в одній з громад на Харківщині розпочали реєстрацію на міжнародну грошову допомогу. Жителі Чугуївської громади можуть отримати 2220 грн на особу на місяць протягом 3 місяців. Детальніше про умови реєстрації на грошову допомогу читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися