Де на Харківщині завтра не буде світла та води

Постачання комунальних послуг припинятимуть у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

У деяких громадах Харківської області 20 липня виникнуть проблеми зі світлом та холодним водопостачанням, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Чугуєві 20 липня енергетики проводитимуть планові ремонтні роботи. З цієї причини на деяких вулицях будуть відключення електроенергії у проміжок часу з 8:00 до 20:00. Орієнтовна тривалість відключень – близько двох годин. Ознайомитися з адресами, де не буде електропостачання, можна за посиланням

Мереф’янське районне відділення АТ “Харківобленерго” повідомило, що 20 липня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться часткове відключення електроенергії по деяких вулицях. Детальніше адреси дивіться тут

Обмежуватимуть електропостачання 20 липня у Пісочинській громаді. З 12:00 до 15:00 орієнтовно у зв'язку з ремонтними роботами на високовольтній лінії електропередач буде припинено електропостачання споживачів у сел. Пісочин, Рай-Оленівка та Коротич.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Адреси - за посиланням. Обмеження триватимуть 20 липня з 09:00 до 17:00.

Також КП "Богодухіввода" наразі здійснює роботи із реконструкції системи водопостачання. У зв’язку з цим, завтра, 20 липня, буде тимчасово відключено водопостачання у мікрорайоні Залужок та по вул. Центральній (від Сіннянського магазину до площі Зеленої з прилеглими вулицями). Також під час виконання робіт можливе тимчасове зниження тиску в інших частинах міста.  

У Борівській громаді 20 липня 2023 року у зв'язку з плановими ремонтними роботами на водогоні, з самого ранку буде тимчасово припинено водопостачання по вул. 14-й квартал, провулку Миру та частково по вулиці Миру.

“Подача води буде відновлена одразу після завершення ремонтних робіт”, - повідомили у Борівській селищній раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині збільшують кількість маршрутних таксі.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися