На Харківщині збільшили кількість маршрутних таксі: розклад руху

Додаткові маршрутні таксі почали працювати 19 липня

У Куп'янській громаді збільшують кількість маршрутних таксі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Куп'янської міської ради. 

“Перевізник ФОП Змієвський інформує про впровадження додаткових маршрутних таксі з 19 липня 2023 року”, - зазначили у міській раді. 

picture

На прохання пасажирів з 18 липня у Чугуєві вводять додаткові тестові рейси автобуса. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Чугуївської міської ради.  Нові рейси вводять на маршруті “АС Чугуїв – Нові Будинки”. В АТП-16350 повідомили, що нові рейси працюватимуть у тестовому режимі на “Нові Будинки”. По робочих днях працюватиме один ранковий рейс о 5.40. Також ввели два додаткових вечірніх рейси о 18.45 та о 19.45. Крім того, у суботу буде додатковий вечірній рейс о 16.45. Ознайомитися з графіком руху автобуса можна за посиланням

У Пісочинській громаді 17 липня відновили рух соціального безплатного автобуса. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Пісочинської селищної ради.  У раді повідомили, що рейси будуть здійснюватися згідно з діючим розкладом.

А з 10 липня на міському автобусному маршруті загального користування в Ізюмі додали вечірні рейси. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради.  Міський автобусний маршрут загального користування №24 “Міський ПК – Пам’ятник (через “Піски”, вулицю Василя Стуса)” курсує за новим графіком

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині звернулися до власників автотранспорту




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися