Що буде з офлайн-навчанням у Харкові: які рішення знайшли

Розглядають й інші варіанти, які потребують додаткового опрацювання

Одне з головних питань, яке намагається розв'язати влада Харкова - як організувати комбіноване навчання. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію директора Департаменту у справах інформації та зв'язків з громадськістю Юрія Сидоренка.

За його словами, є запит від батьків на те, щоб хоча б учні молодших класів мали змогу вчитися не вдома, а з учителем та однолітками. Влада Харкова проробляє різні варіанти забезпечення безпеки при офлайн-навчанні, один із них проведення уроків у метро. “Всі ж ми розуміємо, що у метрополітені є приміщення, в яких можна спробувати це організувати. Але це лише один з варіантів, над яким зараз працюють і в Департаменті освіти, й у відповідному КП”, - пояснив Юрій Сидоренко. 

За його словами, розглядають й інші варіанти, які потребують додаткового опрацювання.

Головне, на переконання представника Харківської міської ради, щоб жодна дитина, батьки якої погодяться на навчання офлайн, не постраждала від російських ракет. А щодо остаточного рішення, то коли його ухвалять, обов'язково оголосять. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області Рада оборони дозволила відновити традиційне офлайн-навчання у закладах освіти. Для відновлення офлайн-навчання обов’язковою умовою є наявність у закладах освіти укриття, що відповідає вимогам законодавства.  За попередніми даними районних управлінь Головного управління з 1 вересня 2023 року за очною формою навчання планується діяльність закладів освіти в Красноградському, Богодухівському, Лозівському районах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися