Харків'ян чекає різка зміна погоди: до чого готуватися

Дощі у Харкові очікуються наприкінці наступного тижня

У Харків наступного тижня повернеться спека - температура повітря вдень сягатиме до +36°C. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.  

У понеділок, 24 липня, у Харкові вночі очікується мінлива хмарність, без опадів, температура повітря коливатиметься в межах +16°…+14°C. Вдень у Харкові очікується мінлива хмарність, без опадів. Температура повітря становитиме +25°…+27°C.

У вівторок, 25 липня, у Харкові вночі, за даними синоптиків, буде малохмарно, без опадів. Температура повітря очікується в межах +18°…+16°C. Вдень у місті буде малохмарно, без опадів. Температура повітря становитиме +31°…+33°C.

У середу, 26 липня, у Харкові вночі малохмарно, без опадів, температура: +20°…+18°C. Вдень також малохмарно, без опадів, температура повітря прогнозується в межах +31°…+33°C.

У четвер, 27 липня, вночі очікується хмарно з проясненнями, без опадів. Температура: +23°…+21°C. Вдень буде хмарно з проясненнями, без опадів, температура повітря +34°…+36°C.

У п'ятницю, 28 липня, вночі у Харкові хмарно, дощ, температура: +23°…+21°C. Вдень, за даними синоптиків, буде хмарно, дощ, температура: +26°…+28°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області провели перевірку якості води з централізованих та децентралізованих джерел водопостачання. Станом на 20 липня фахівці Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області спільно з органами виконавчої влади та місцевого самоврядування провели комісійні перевірки 99 об’єктів централізованого, 364 об’єктів децентралізованого водопостачання та 5 об’єктів водовідведення.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися