Де на Харківщині завтра виникнуть проблеми зі світлом

Світла орієнтовно не буде до 17:00

У деяких громадах Харківської області у понеділок, 24 липня, заплановане проведення ремонтних робіт електромереж, у зв'язку з якими буде тимчасове обмеження електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Дергачівській громаді тимчасово без світла залишаться жителі Безруків, Слатиного та Прудянки. “24 липня відбуватимуться ремонтні роботи у мережі електропостачання. Відключення електроенергії заплановано з 08:00 до 17:00. Просимо з розумінням поставитись до ситуації”, - зазначили у міській раді.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомив, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Адреси тимчасового обмеження електропостачання можна дізнатися за посиланням.

Обмеження постачання електроенергії триватимуть 24 липня з 09:00 до 17:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що AT "Харківобленерго" отримало від USAID Проєкт енергетичної безпеки силовий трансформатор. Вартість обладнання 28 млн грн. У товаристві розповіли, що це чергова технічна допомога, яка дозволить забезпечити стале функціонування системи енергопостачання міста Харкова та області та відновити зруйноване або пошкоджене внаслідок російської агресії обладнання. У компанії уточнили, що допомога надається Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через компанію TETRA TECH ES, Inc. в рамках реалізації проєкту енергетичної безпеки.

Детальніше про відновлення електропостачання у Харківській області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися