У Харкові проводять масштабні заходи: можливі перевірки та обмеження

Можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста

У Харкові понеділка 24 липня Служба безпеки України буде проводити на території міста Харкова комплекс контрдиверсійних заходів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію речника обласного управління Служби безпеки Владислава Абдули.

Головною метою проведення заходів є:

  • підвищення безпеки мирного населення Харкова,

  • посилення захищеності об’єктів критичної інфраструктури,

  • виявлення та затримання можливих диверсійних груп.

В СБУ попередили, що під час заходів будуть проводитися огляди окремих територій, перевірка документів громадян, догляд автомобілів. Також можливе обмеження проходу чи проїзду деякими вулицями міста.

Служба безпеки попросила громадян із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні дії і вимоги правоохоронців, мати із собою документи, що посвідчують особу.

“Принагідно закликаємо громадян дотримуватися режиму комендантської години, не ігнорувати сигнали тривоги та не допускати несанкціонованого поширення інформації про переміщення, рух або розташування особового складу і військової техніки Збройних Сил України чи інших військових формувань”, - звернулися у СБУ до містян.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у поліції нагадали, що продаж алкогольних напоїв та тютюнових виробів неповнолітнім заборонений. Правоохоронці постійно проводять профілактичні заходи з метою запобігання та викриття порушень.

На території Богодухівського району 18 липня дільничні офіцери виявили та задокументували 2 факти продажу неповнолітнім алкогольних напоїв.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися