У Харківській області у вівторок не буде світла та води

На Харківщині тривають ремонтні роботи, у зв'язку з якими тимчасово припиняють постачання комунальних послуг

У деяких громадах 25 липня тимчасово обмежуватимуть постачання світла та води, повідомляють "Коментарі. Харків".

У Зміївській громаді у зв‘язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 25 липня з 09:00 до 17:00 за адресою с.Задонецьке, вул.Курортна.

Мереф’янське районне відділення АТ "Харківобленерго" повідомляє, що 25 липня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії на деяких вулицях. Дізнатися адреси можна за посиланням.

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” повідомляє, що 25 липня у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. З графіком відключень можна ознайомитися тут. Обмеження триватимуть з 09:00 до 12:00.

Також 25 липня з 08:00 КП “Чугуїввода” тимчасово припинить водопостачання у зв'язку з ремонтними роботами. Детальніше з адресами тимчасового припинення водопостачання можна дізнатися за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що AT "Харківобленерго" отримало від USAID Проєкт енергетичної безпеки силовий трансформатор. Вартість обладнання 28 млн грн. У товаристві розповіли, що це чергова технічна допомога, яка дозволить забезпечити стале функціонування системи енергопостачання міста Харкова та області та відновити зруйноване або пошкоджене внаслідок російської агресії обладнання. У компанії уточнили, що допомога надається Агентством США з міжнародного розвитку (USAID) через компанію TETRA TECH ES, Inc. в рамках реалізації проєкту енергетичної безпеки.

Детальніше про відновлення електропостачання у Харківській області читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися