На Харківщині на декілька днів закриють проїзд: подробиці

Про відкриття руху жителів області проінформують додатково

У вівторок, 25 липня, з 09:00 перекриють рух транспорту у Балаклії. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради. 

“У зв’язку з ремонтом теплових мереж на декілька днів буде перекрито рух по пров. 1-го Травня (від вул. Соборна до ДНЗ 10). Про відкриття руху буде  проінформовано. Вибачте за тимчасові незручності”, - зазначили у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області продовжують відновлювати дороги загального користування місцевого значення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.  На автомобільній дорозі С212501 “Під'їзд до смт Хорошеве” у межах Безлюдівської громади ДП “Дороги Харківщини” проводить комплекс відновлювальних робіт. На сьогодні дорожники в межах селища Хорошеве  влаштували вже 2,4 км шару покриття з асфальтобетонної суміші. Також спеціалісти виконуються роботи з облаштування придорожньої території. Зокрема, встановлюють лотки для водовідведення і бортовий камінь, розробляють ґрунт та здійснюють планування узбіччя.

У Харківській ОВА повідомили, що автомобільна дорога С212501 “Під'їзд до смт Хорошеве” суміщається з дорогою державного значення Р-78 “Харків – Зміїв – Балаклія – Гороховатка”. Вона проходить через селища міського типу Безлюдівка та Хорошеве. Водіїв закликають бути уважними в місцях проведення робіт і дотримуватися правил дорожнього руху.

Детальніше про відновлення руху у Харківській області читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися