Скільки заплатять за ремонт гральних та спортивних майданчиків у Харкові: тендери

Закупівлі були проведені без використання електронної системи, а переможець у всіх тендерах один

Комунальне підприємство “Харківське ремонтно-будівельне підприємство” замовило послуги на поточний ремонт дитячих гральних та спортивних майданчиків за декількома адресами. Відповідна інформація міститься на сайті Prozorro, повідомляють "Коментарі. Харків".

Закупівлі були проведені без використання електронної системи, а переможець у всіх тендерах один -  комунальне підприємство "Харківспецбуд". За умовами закупівель, роботи мають бути виконані до 31 липня.

Замовник визначив для проведення ремонту дитячі гральні та спортивні майданчики за наступними адресами: 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові проведуть фінансовий аудит абсолютно всіх закупівель. Йдеться про тендери, які здійснюють або планують здійснювати найближчим часом комунальні підприємства і департаменти Харківської міської ради. Відповідне доручення дав Харківський міський голова Ігор Терехов. “Після проведеної перевірки усі необовʼязкові тендери будуть скасовані, а гроші, виділені на них, перенаправлені на відбудову зруйнованого росією житла,  інфраструктури або військові потреби”, - повідомив очільник міста.

У Харківській ОВА уже почали скасовувати тендери - скасували закупівлю послуг на два мільйони гривень. Детальніше читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися