Чим годують мешканців Харкова у пунктах безплатного харчування (ФОТО)

Крім обідів харків'яни можуть отримати першу допомогу

У Харкові восьмий місяць поспіль соціально незахищених громадян забезпечують безплатними гарячими обідами. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Приміром, пункти видачі гарячого харчування у трьох школах Новобаварського району щодня відвідують близько 3 тис. осіб. Додатково на кожному пункті постійно чергують медичні працівники, які завжди готові виміряти тиск та надати першу допомогу.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що в Основ’янському районі працівники територіального центру надають допомогу людям, які опинились у складних  життєвих обставинах. Також допомогу можуть отримати люди похилого віку та особи з інвалідністю, а також внутрішньо переміщені особи. За перше півріччя спеціалісти відділення організації надання адресної натуральної допомоги виявили 838 осіб, яким надали гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, постільної білизни. Також харків'янам надають перукарські послуги, їх отримали 112 людей. У територіальному центрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 26 містян.

До того ж співробітники терцентру Основ’янського району допомагають підопічним своєчасно оплачувати комунальні послуги, щоб уникнути накопичення заборгованості. “Вони разом звіряють платежі, заповнюють квитанції в паперовому вигляді, проводять оплату в банках чи відділеннях “Укрпошти”, а також онлайн”, - розповіли у Харківській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися