У Харкові деякі ВПО та люди похилого віку отримують додаткову адресну допомогу

За перше півріччя поточного року допомогу отримали 838 особи

В Основ’янському районі працівники територіального центру надають допомогу людям, які опинились у складних  життєвих обставинах. Також допомогу можуть отримати люди похилого віку та особи з інвалідністю, а також внутрішньо переміщені особи. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

За перше півріччя спеціалісти відділення організації надання адресної натуральної допомоги виявили 838 осіб, яким надали гуманітарну допомогу у вигляді одягу, взуття, постільної білизни. Також харків'янам надають перукарські послуги, їх отримали 112 людей.

У територіальному центрі працює пункт прокату засобів реабілітації та малої механізації, послугами якого скористалися 26 містян.

До того ж співробітники терцентру Основ’янського району допомагають підопічним своєчасно оплачувати комунальні послуги, щоб уникнути накопичення заборгованості. “Вони разом звіряють платежі, заповнюють квитанції в паперовому вигляді, проводять оплату в банках чи відділеннях “Укрпошти”, а також онлайн”, - розповіли у міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що за ініціативи Міжнародного комітету Порятунку в м. Балаклія працює локація для жінок. Адреса локації - вул. Центральна, 16, 2 поверх, Зал засідань. У ході роботи локації жінки можуть отримати спілкування, інформаційну та емоційну підтримку, психологічну допомогу. У Балаклійській міській раді розповіли, що поточного тижня можна отримати особливу терапію.

Детальніше про умови отримання допомоги читайте за посиланням.




Денис

29 липня 2023, 09:15

Мне нужно гуманитарные допомогу

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися