У Харкові збільшилась кількість безплатних розваг: подробиці

Діти в Харкові можуть покататися на поні

В Екопарку нещодавно відкрили нову локацію - Поніленд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію пресслужби Екопарку.

На новій локації усі бажаючі можуть покатати своїх дітей на поні, які пройшли спеціальну підготовку (обмеження за вагою – до 60 кг). 

“Безплатні катання у будні зараз проводяться для організованих груп дітей, що приїжджають до нашої Долини альпака. Окрім задоволення від спілкування з цими чудовими тваринами, вихідними на гостей Поніленду чекає ще один сюрприз – показові виступи наших акторів на поні”, - розповіли у пресслужбі парку. 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові влаштовують різноманітні розваги та змагання для дітей. У ТРЦ “Нікольський” 21 липня провели фестиваль робототехніки, а 22 липня відбувся чемпіонат Харкова зі стріт-воркауту.

У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на фестивалі відвідувачі ознайомилися з роботою майже чотирьох десятків роботів. Крім того, охочі зіграли в го, шахи та шашки, а також взяли участь у вікторинах, конкурсах та квесті. Виконавши певні завдання на кожній з локацій, діти отримували наліпки, які потім обмінювали на подарунки від партнерів заходу. Так, благодійний фонд “Карітас Харків” надав понад 400 солодких подарунків, а приватний дитсадок “Skills UA - територія іншого розвитку” - 140 подарунків (канцтовари, пазли, настільні ігри).

А у змаганнях зі стріт-воркауту взяли участь хлопці та дівчата різного віку (від 7 років і старше). Залежно від категорії конкурсантам необхідно було на швидкість чи витривалість виконати підтягування, присідання, віджимання від перекладини та підлоги, показати довільну програму на турніку та брусах.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися