На Харківщині виникли проблеми зі світлом: подробиці

Світла не буде у деяких населених пунктах до 17:00

У Харківській області тривають ремонтні роботи енергетичного обладнання, через що виникає необхідність тимчасового обмеження електропостачання. У середу, 26 липня, відключили світло у деяких громадах, повідомляють "Коментарі. Харків".

Мереф’янське районне відділення АТ "Харківобленерго" повідомило, що 26 липня з 09:00 до 17:00 у зв’язку із ремонтними роботами відбудеться відключення електроенергії по деяких вулицях. Дізнатися адреси можна за посиланням

Богодухівський район електричних мереж АТ“Харківобленерго” поінформував, що у зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт будуть знеструмлені населені пункти та вулиці громади. Ознайомитися з переліком адрес можна тут

“В графіку відключень можуть бути доповнення чи зміни, слідкуйте за нашими публікаціями”, - уточнили у Богодухівській міській раді.

Обмеження електропостачання орієнтовно триватиме з 09:00 до 17:00

Тимчасово залишилися без світла деякі населені пункти Балаклійської громади. У міській раді повідомили, що це планове відключення електропостачання.

“У зв’язку з ремонтними роботами на об’єктах енергозабезпечення громади 26 липня з 10:00 до 14:00 буде відсутнє електропостачання”, - уточнили графік відключення у міській раді.

Ознайомитися з переліком населених пунктів можна за посиланням.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що AT "Харківобленерго" отримало від USAID Проєкт енергетичної безпеки силовий трансформатор. Вартість обладнання 28 млн грн. У товаристві розповіли, що це чергова технічна допомога, яка дозволить забезпечити стале функціонування системи енергопостачання міста Харкова та області та відновити зруйноване або пошкоджене внаслідок російської агресії обладнання. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися