Жителів Харкова та області попередили про небезпеку на добу: що відбуватиметься

На добу в Харкові та області прогнозуються небезпечні погодні умови

У Харківській та у деяких інших областях України, за даними синоптиків, у середу та четвер, 26 та 27 липня, утримаються потенційно небезпечні погодні умови. Оголошено І рівень небезпеки - жовтий. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Укргідрометцентру.

I рівень – Погодні умови потенційно небезпечні – для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища. Рекомендується зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Синоптики прогнозують, що з 21:00 26 липня до 21:00 27 липня грозу та шквал місцями 15-20 м/с.

У четвер, 27 липня у Харкові вночі очікується температура в межах +23°…+21°C. Вдень температура коливатиметься від +33° до +35°C.

У п'ятницю, 28 липня, очікується похолодання. У Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, прогнозується значний дощ. Температура: +21°…+19°C. Вдень хмарно з проясненнями, значний дощ, температура +22°…+24°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центральному парку в Харкові проведуть черговий розважальний захід для дітей та дорослих. Управління менеджменту та маркетингу  у сфері спорту запрошує жителів Харкова на майстер-клас з баскетболу.

У Харківській міській раді повідомили, що спортивний захід відбудеться у суботу, 29 липня. У Центральному парку тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу Push team проведуть безплатний майстер-клас для дітей та підлітків.

Про час та місце проведення заходу читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися