У Харківській області на декілька днів закриють проїзд: причини

Рух транспорту перекриють у зв'язку з проведенням ремонтних робіт

Ізюмське комунальне підприємство “Теплових мереж” повідомило про проведення необхідних монтажних робіт, через що буде тимчасово закритий проїзд. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Ізюмської міської ради. 

Організація планує встановити тимчасові пересувні котельні на майданчику N l, що знаходиться на перехресті вулиць Степана Бандери, Васильківського, Гоголя та Гайдамацької.

У зв'язку з виконанням монтажних робіт буде перекрито рух автотранспорту по вулиці Степана Бандери від вулиці Покровської до вулиці Васильківського протягом дня 27 липня 2023 року та 28 липня 2023 року, з 8:00 до 20:00 годин.

На підприємстві повідомили, що монтажні роботи є необхідними для забезпечення міста надійним теплом під час найближчого опалювального періоду. Також звернулися до водіїв та пішоходів з проханням дотримуватись вказівок та обмежень у зазначений період. А також порадили заздалегідь зробити необхідні заходи для організації маршруту.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у зв'язку з проведенням ремонтних робіт перекрили рух транспорту ще в одному населеному пункті на Харківщині. У вівторок, 25 липня, з 09:00 перекрили рух транспорту в Балаклії. “У зв’язку з ремонтом теплових мереж на декілька днів буде перекрито рух по пров. 1-го Травня (від вул. Соборна до ДНЗ 10). Про відкриття руху буде  проінформовано. Вибачте за тимчасові незручності”, - зазначили у Балаклійській міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися