Де на Харківщині покращують проїзд

Тривають роботи з капітального ремонту на 5 мостах

На дорогах державного значення на Харківщині проводяться підготовчі роботи для капітального відновлення на 15 мостах, на чотирьох – експлуатаційне утримання, а на трьох мостах роботи вже завершили. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Начальник Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області Андрій Алексєєв розповів, що зараз переважно проводиться робота  з відновлення штучних споруд, які були пошкоджені внаслідок російської агресії. У результаті воєнних дій на Харківщині було зруйновано 27 штучних споруд, але в об’їзд мостів існує вже 25 тимчасових переправ.

Представник служби розповів, що значна увага приділяється безпеці руху, а саме: спеціалісти встановлюють дорожні знаки, ремонтують тротуари, замінюють засоби огородження тощо. Основні зусилля сконцентровані на тій частині області, яка була під окупацією.

Директор ДП "Дороги Харківщини" Ігор Турченко повідомив, що підприємство забезпечило проїзд на 20 зруйнованих мостових спорудах. Також тривають роботи з капітального ремонту на 5 мостах. Цього року розпочаті роботи з відновлення транспортного сполучення на тих територіях, де це дозволяє безпекова ситуація. Зокрема, основні напрямки: Мартове – Хотімля – Старий Салтів, /М-03/ – станція Гракове – Базалiївка – гребля, Барвінкове – Гусарівка на Слов’янськ та інші. Ці напрямки є важливими, оскільки з’єднують громади з обласним центром", – прокоментував Ігор Турченко.

Також цього року розпочали роботи на автодорогах Під’їзд до смт Бабаї, села Тимченки та Під’їзд до смт Хорошеве.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, коли відремонтують будинки в Харкові.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися