Що буде з погодою у Харкові вихідними

Вихідними температура повітря у Харкові підвищиться

У Харкові вихідними опадів не очікується, однак буде хмарно. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометеорологічного центру.  

У суботу, 29 липня, у Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, очікується короткочасний дощ, температура +17°…+15°C. Вдень також хмарно з проясненнями, без опадів, температура: +23°…+25°C.

У неділю, 30 липня, у Харкові вночі буде хмарно з проясненнями, без опадів, Температура: +16°…+14°C. Вдень хмарно з проясненнями, без опадів, температура +26°…+28°C.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Центральному парку в Харкові проведуть черговий розважальний захід для дітей та дорослих. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. Управління менеджменту та маркетингу у сфері спорту запрошує жителів Харкова на майстер-клас з баскетболу. Спортивний захід відбудеться у суботу, 29 липня. У Центральному парку тренери Всеукраїнського професійного дитячого баскетбольного клубу Push team проведуть безплатний майстер-клас для дітей та підлітків. 

Початок заходу - о 13:00. Місце - баскетбольний майданчик Центрального парку. 

У Харкові щовихідних проводять різноманітні розвивальні, освітні та спортивні заходи. Минулого тижня у ТРЦ “Нікольський” провели фестиваль робототехніки та чемпіонат Харкова зі стріт-воркауту. У Департаменті у справах сім’ї, молоді та спорту розповіли, що на фестивалі відвідувачі ознайомилися з роботою майже чотирьох десятків роботів. Крім того, охочі зіграли в го, шахи та шашки, а також взяли участь у вікторинах, конкурсах та квесті.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися