Що відбувається у дворах харківських багатоповерхівок (ФОТО)

У Харкові комунальники вже готують до зими снігоприбиральну техніку

В Індустріальному районі перевірили чистоту дворів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Санітарний стан прибудинкових територій в Індустріальному районі перевірили робітники КП “Харківблагоустрій” та представники Департаменту житлово-комунального господарства і КП "Жилкомсервіс". Перевірки пройшли на пр. Олександрівському, пр. Індустріальному, вул. Луї Пастера та вул. Сергія Грицевця. 

Під час перевірок встановили, що зелені зони - викошені, двори - чисті, клумби - доглянуті, а навколо будинків працівники підприємства створили міні-парки з зонами відпочинку. Наприклад, на вул. Сергія Грицевця двір прикрашають тематичні інсталяції та алея з мініатюрами харківських пам’яток, а на вході у двір встановлені арки, прикрашені квітами.    

Також комунальники вже готують до зими снігоприбиральну техніку. Ремонт та обслуговування машин йде за графіком, і до 1 вересня всі агрегати мають бути готові.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Харкова просять владу міста відремонтувати дороги. Відповідні звернення зареєстровані на сайті електронних петицій. Автор одного звернення, Катерина Тученко, просить розглянути петицію, щодо ремонту дороги в приватному секторі "Журавлівка". Ремонту, за словами автора звернення, потребує дорога за адресами: провулок 1 Омський, вул. Челюскінців, вул. Шолом-Алейхема, 2-й в-д. Челюскінців. “Дорожнє покриття повністю не придатне ні для машин, ні для пішохідних прогулянок. Асфальту немає десятки років. Величезні ями та постійна багнюка під час дощової погоди”, - пояснила своє звернення Катерина Тученко.

Детальніше про звернення читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися