Стало відомо, на що у Харківській області витратять 15 млн грн

Пріоритет у придбанні обладнання надається операційному

Цього року у Харківській області планують розпочати відновлення Ізюмської лікарні. За попередніми підрахунками проєкт відновлення медзакладу коштуватиме 15 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов зазначив, що у зборі коштів допомагають міжнародні партнери. Проєкт відновлення медзакладу реалізується за підтримки першої леді України Олени Зеленської.

За словами очільника ХОВА, є домовленості з Міністерством охорони здоров’я щодо фінансування і придбання медичного обладнання до медзакладу. Пріоритет – операційне. “Необхідно максимально швидко налагодити високоякісне надання медичних послуг для місцевого населення", – зазначив Олег Синєгубов.

Також в Ізюмі проводиться підготовка до осінньо-зимового періоду. Для забезпечення теплопостачання планується оснастити місто модульними котельнями.

Також після деокупації населеного пункту розпочалося відновлення житлового фонду. Торік в Ізюмі вдалося відремонтувати 9 багатоквартирних будинків.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко розповів, що Дергачівська громада – одна з лідерів у Харківській області за темпами відновлення житлового фонду та ремонту доріг. За його словами, за 2023 рік у громаді виконується ремонт 200 доріг, 17 двоповерхових будинків у Дергачах, також незабаром розпочнуться аварійно-відновлювальні роботи багатоквартирних будинків у Слатиному і Руській Лозовій.

Детальніше про відновлення Харківської області читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися