Куди відправили дітей з Харківщини (ФОТО)

На відпочинок та оздоровлення до Польщі відправилося 27 дітей

Вихованців дитячих будинків сімейного типу та дітей, які проживають у Куп’янській громаді, відправили на оздоровлення до Польщі у межах Меморандуму про співпрацю Куп'янська та Прущ-Гданського. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступник начальника ХОВА Євген Іванов розповів, що на відпочинок та оздоровлення до Польщі відправилося 27 дітей. “Сподіваємося, що таких проєктів буде більше і наші діти завдяки таким подорожам зможуть відновити свої сили. Адже саме Куп’янська громада – одна з тих, яка найбільше постраждала від російської агресії”, – зазначив представник ХОВА.

Протягом відпочинку для дітей передбачено проведення різних розважальних заходів. “Діти відвідають там і аквапарк, і атракціони. Окрім того, наприкінці серпня плануємо ще одну поїздку до Польщі. Зараз формуємо делегації та шукаємо змогу долучитися до нових проєктів”, – наголосив начальник Куп'янської міської військової адміністрації Андрій Беседін.

З дітьми їде декілька супроводжуючих, серед яких Світлана, яка разом з чоловіком виховує 8 дітей.

У Харківській ОВА нагадали, що раніше понад 200 дітей пільгових категорій з Харківщини вирушили на оздоровлення у табір “Артек-Буковель” за підтримки Фундації Олени Зеленської.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що раптовий звук сирени, який сигналізує про повітряну тривогу, щоразу змушує здригатися. Дорослим потрібно кілька секунд, щоб це пережити та прийти до тями. Для дітей все значно складніше. 

Як допомогти дітям впоратися з тривогою, читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися