Хто у Харкові та області може отримати додаткові гроші: умови реєстрації

Подавати заявки можна до 9 серпня 2023 року

Підприємці Харківської області можуть взяти участь у новому грантовому конкурсі. Його оголосили для підтримки культури на деокупованих і прифронтових територіях. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Мінреінтеграції.

Конкурс проводиться Українським культурним фондом (УКФ) в межах програми “Відновлення культурно-мистецької діяльності”.

Взяти участь у конкурсі запрошують фізичних осіб-підприємців та юридичних осіб усіх форм власності. Вони повинні бути зареєстровані в областях, які включені в Перелік постраждалих територій згідно з наказом Мінреінтеграції. 

До таких областей належать: Київська (крім міста Києва), Донецька, Луганська, Дніпропетровська, Запорізька, Миколаївська, Сумська, Харківська, Херсонська, Чернігівська й Одеська області. 

У межах ініціативи планується надати гранти у розмірі від 75 тис. до 250 тис. грн. Грант можна використати на культурно-мистецький продукт, концерт, виставку чи експозицію, виставу, п’єсу, перфоманс, мурал, вироби народних промислів і ремесел тощо. Щоб взяти участь в конкурсі, потрібно зареєструватися на сайті УКФ. Потім обрати програму "Відновлення культурно-мистецької діяльності", заповнити анкету та підписати її електронним цифровим підписом.

Подавати заявки можна до 9 серпня 2023 року (до 18:00). 

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що багатодітні сім'ї у Харківській області можуть отримати додаткові пільги та соціальні виплати. Детальніше про умови отримання грошової допомоги та інших соціальних пільг, читайте за посиланням




Джерело: https://t.me/minre_ua/3861
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися