На Харківщині відкриють особливі клуби: подробиці

Кількість навчальних занять – 28

Дергачівська міська рада спільно з волонтерським проєктом “Єдині” організовує розмовні клуби української мови. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію міської ради. 

“Це можливість практикувати та вдосконалювати українську мову! Адже, щоб подолати мовний бар’єр, важливо не лише мати віртуальне україномовне середовище, а й спілкуватися з однодумцями”, - уточнили у міській раді.

Кількість навчальних занять – 28 (2 рази на тиждень тривалістю 1 година). Заняття будуть організовані в режимі офлайн у безпечному середовищі на території Дергачів. Орієнтовно навчання проводитиметься у середу та п’ятницю о 16.00.

Запис у групу триває до 1 серпня за телефоном 0990063814.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що раптовий звук сирени, який сигналізує про повітряну тривогу, щоразу змушує здригатися. Дорослим потрібно кілька секунд, щоб це пережити та прийти до тями. Для дітей все значно складніше. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Богодухівської міської ради. 

За словами педіатрині Юлії Крушельницької, у малюків все частіше проявляється страх раптової небезпеки — шуму, вибухів, сирени. Зустрічаються випадки, коли діти ховаються під ліжко чи у шафу.  Щоб допомогти дітям та знизити рівень тривоги у малечі, варто слідувати наступним порадам: навчіться зберігати спокій; уникайте психологічних напружень у родині; сформуйте для дитини особисту навичку заміни. “Важливо пам’ятати, що діти дуже емпатичні, вони вбирають емоції та поводяться, так само як батьки”, - наголосили у міській раді.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися