Що ремонтують у багатоквартирних будинках Харкова

Роботи ведуться згідно з графіком, все намічене планують підготувати своєчасно до опалювального сезону

Спеціалісти ремонтних бригад управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” замінили 47 метрів внутрішньобудинкових систем холодної води із встановленням запірної арматури та засувок на проспекті Тракторобудівників, 128 у Салтівському районі. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківводоканал”. 

Капітальні реконструкції внутрішньобудинкових систем виконали у 20 будинках району, із 30, запланованих. Серед значних оновлень – понад 50 метрів мереж замінили по проспекту Тракторобудівників, 126, та у будинках по вулиці Валентинівській – 54, 56, 60.

На підприємстві розповіли, що роботи ведуться згідно з графіком, все намічене планують підготувати своєчасно до опалювального сезону.

Також майстри дільниці вже оновили 2,2 км систем холодної води, по 1 км мереж водовідведення та внутрішньобудинкової зливової каналізації у 20 будинках. 

“Активно впорядковуємо своє господарство в укриттях, сьогодні це дуже важливе завдання. У роботі все більше переходимо на сучасні матеріали з високими експлуатаційними якостями”, - розповіли на підприємстві.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на вулиці Сумській у Київському районі спеціалісти комплексу “Харківводопостачання” розпочали другий етап заміни технічно зношеної ділянки трубопроводу

Першим етапом вже замінили 300 метрів та планують перекласти ще 260 метрів водоводу діаметром 200 мм методом горизонтально спрямованого буріння. Роботи із заміни трубопроводу планують закінчити у середині серпня. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися