На ремонт одного укриття в Харкові витратять понад 1 млн грн: де очікуються зміни

Ремонт укриття коштуватиме 1 222 804 грн

Харківський національний економічний університет імені Семена Кузнеця замовив капітальний ремонт окремих приміщень підвалу (найпростіше укриття). Відповідна інформація розміщена на сайті Prozorro, повідомляють "Коментарі. Харків". 

Тендер проводили без використання електронної системи. У результаті переможцем стало ТОВ "БВП Промсоцбуд", з яким замовник уклав відповідний договір.

Планується проведення капітального ремонту окремих приміщень підвалу (найпростіше укриття) корпусу вставки - лабораторії ХНЕУ ім. С. Кузнеця. Вартість робіт - 1 222 804 грн.

Планують провести загальнобудівельні, сантехнічні та електромонтажні роботи.

Ремонтні роботи за умовами договору мають бути виконані до 31 жовтня 2023 року.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові готуються до впровадження комбінованої системи навчання у школах. Очікується, що деякі школярі будуть відвідувати заняття офлайн. Яким саме буде формат навчання, наразі невідомо, однак у Харкові взялися за ремонт шкіл. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на відповідні тендери, розміщені на сайті Prozorro. Тендери оголосило Управління з будівництва, ремонту та реконструкції департаменту житлово-комунального господарства Харківської міської ради.

Детальніше про вартість ремонтних робіт у школах Харкова читайте за посиланням.

У Харкові проведуть фінансовий аудит абсолютно всіх закупівель. Йдеться про тендери, які здійснюють або планують здійснювати найближчим часом комунальні підприємства і департаменти Харківської міської ради. Відповідне доручення дав Харківський міський голова Ігор Терехов.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися