На Харківщині відкриють ще один пляж: подробиці

Комісія ухвалила рішення про відкриття пляжу для купального сезону

На Харківщині провели комісійне обстеження пляжу ДП “Клінічний санаторій “Роща” на території Пісочинської селищної ради. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області.  

Під час проведення перевірки були надані всі необхідні документи та виконані всі вимоги в частині питань дотримання санітарного законодавства, які належать до компетенції Держпродспоживслужби.

Члени комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій Пісочинської селищної ради ухвалили рішення про відкриття даного пляжу для купального сезону.

“Комісійне обстеження пляжу проведено на виконання п.п. 3.2.8 протоколу комісії Пісочинської селищної ради з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій від 07.06.2023 №4”, - повідомили у Головному управлінні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що Харківській області перевірили Зміївській міський пляж, який у 2023 році було віднесено до переліку місць масового відпочинку людей на території Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Зміївської міської ради.  Наприкінці минулого місяця співробітники ГУ ДСНС у Харківській області провели перевірку визначених місць на предмет дотримання усіх визначених вимог цивільного захисту населення під час перебування на водоймах. Було виявлено певні недоліки та визначені терміни їх усунення. 

Детальніше про недоліки, які виявили під час перевірки, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися