На Харківщині збільшується кількість мостів: де забезпечать проїзд

Це 15-ий міст, який капітально відбудовують на Харківщині

На Харківщині стартували роботи з капітальної відбудови ще одного мосту, який був зруйнований внаслідок повномасштабного вторгнення наприкінці лютого 2022 року.  Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Служби відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області. 

У службі зазначили, що це 15-ий міст, який капітально відбудовують на Харківщині.

“Відбудова зруйнованого мосту забезпечує стале логістичне сполучення з сусідніми областями Харківської області”, - переконані у службі.

Спеціалісти проводять наступні роботи: 

  • підготовчі роботи

  • організація будівельного майданчика

  • організація дорожнього руху

“Загалом 15 мостів вже капітально відбудовуємо, а також не забуваємо про експлуатаційне утримання мостових споруд. На сьогодні - 4 штучні споруди в роботі, на 3 - роботи вже завершено. Нагадаємо, що зруйновано 27 штучних споруд було у Харківській області”, - уточнили в службі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Балаклії з 30 липня змінюють правила проїзду перехрестя. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Балаклійської міської ради.  Жителів громади поінформували, що з 30 липня поточного року буде змінено пріоритетність проїзду перехрестя вулиць Покровська та 40 років Перемоги зі встановленням нових та додаткових дорожніх знаків згідно з Правилами дорожнього руху України.  “Просимо вас бути уважними на дорозі”, - звернулися до мешканців громади. 

Детальніше про ситуацію з дорогами на Харківщині читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися