На Харківщині завтра не буде світла та води: що сталося

У Харківській області тривають ремонтні роботи

У деяких громадах у вівторок, 1 серпня, виконуватимуть ремонтно-відновлювальні роботи, у зв'язку з якими буде тимчасово обмежено водо- та електропостачання, повідомляють "Коментарі. Харків".

АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії у Наталинській громаді. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 1 серпня 08:30 до 17:00 в с. Добренька.

У Балаклійській міській раді попередили про припинення водопостачання. 1 серпня, з 09:00 до 17:00 у зв’язку з ремонтними роботами на центральному водозаборі буде відсутнє водопостачання по місту Балаклія. 

“Просимо запастись водою на даний період часу. Вибачте за тимчасові незручності”, - звернулися до містян у міській раді.

Також КП "Богодухіввода" повідомило про тимчасове відключення водопостачання по вул. Центральній (від Сіннянського містка до пл. Зеленої та прилеглих вулиць) та мікрорайону Залужок. Обмеження пов'язане з виконанням планових робіт з ремонту системи водопостачання і підготовки її до осінньо-зимового періоду. “Просимо з порозумінням поставитися до тимчасових незручностей”, - зазначили у Богодухівській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що спеціалісти ремонтних бригад управління з технічного обслуговування внутрішньобудинкових систем комплексу “Харківводовідведення” замінили 47 метрів внутрішньобудинкових систем холодної води із встановленням запірної арматури та засувок на проспекті Тракторобудівників, 128 у Салтівському районі. 

Капітальні реконструкції внутрішньобудинкових систем виконали у 20 будинках району, із 30, запланованих.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися