Що відбувається зі світлом у Харківській області після обстрілів

Ремонтні бригади працюють над розв'язанням проблеми

У Харківській області внаслідок обстрілів виникли проблеми з електропостачанням. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Міністерства енергетики України. 

За даними відомства, без світла у Харківській області залишилися 9,5 тисячі споживачів. Також виникли проблеми з електропостачанням в інших регіонах України. У Донецькій області без світла залишаються 42 населених пункти. Також знеструмлена частина споживачів у Херсонській, Запорізькій, Сумській, Чернігівській областях.

Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. Загалом за добу енергетики заживили майже 12 тисяч споживачів. Більшість із них – у Донецькій області.

У міністерстві розповіли, що ремонтна кампанія на об’єктах генерації - теплової, гідро- та атомної - триває. Електроенергії, яку виробляють українські електростанції, повністю достатньо для покриття потреб споживачів. Дефіциту немає.

На Сумщині через негоду знеструмлені 3 населених пункти. Внаслідок технологічних порушень залишається без світла частина споживачів на Дніпропетровщині.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що 1 серпня у деяких громадах Харківської області тривають роботи на електромережах, у зв'язку з якими тимчасово припинили електропостачання.

АТ "Харківобленерго" інформує про планові відключення електроенергії у Наталинській громаді. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 1 серпня 08:30 до 17:00 в с. Добренька.

Також у зв'язку з ремонтами тимчасово припинили водопостачання.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися