Як жителям Харківщини звернутися до гуманітарних штабів: контакти

Жителям Харківщини повідомили контакти гуманітарних штабів

У межах проєкту "Сприяння правосуддю перехідного періоду та захист прав внутрішньо переміщених осіб і людей, що постраждали від збройного конфлікту" розроблено матеріали про те, куди звертатися за гуманітарною допомогою жителям Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Ознайомитися з контактними даними місцевих органів влади (гуманітарних штабів), які опікуються питаннями щодо допомоги ВПО, сім’ям з дітьми, особам з інвалідністю, особам похилого віку, надання гуманітарної допомоги можна нижче.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Старосалтівської громади завтра можуть зареєструватися на отримання стабілізаційної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.  Реєстрацію проводитимуть для мешканців смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове.  У середу, 2 серпня, з 10:00 за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21 (Будинок культури) БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під визначені критерії.

Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади, не будуть реєструватися. При собі обов'язково мати зазначені документи, в обов'язковому порядку довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії).

Дізнатися детальніше про умови реєстрації на стабілізаційну допомогу можна за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися