У Харківській області ввели додаткову заборону

Порушники будуть затримані працівниками поліції та притягнуті до відповідальності

У Краснокутській громаді заборонили водіям їздити без глушника. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Краснокутської селищної ради. 

Відповідне рішення ухвалив виконком ради у зв’язку з чисельними скаргами жителів.

“Велика кількість населення переживає наслідки війни не тільки фізично, але й психічно. Це проявляється у вигляді підвищеної тривоги, гострої стресової відповіді, ПТСР”, - зазначили в громаді.

У раді повідомили, що порушники будуть затримані працівниками поліції та притягнуті до відповідальності за порушення Правил дорожнього руху. Транспортні засоби будуть доставлені на спеціальний майданчик (стоянку) до припинення або скасування воєнного стану в Україні.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, якою буде погода в Харкові в серпні. Цього року буде теплішою за норму. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Українського гідрометцентру. Загалом по Україні середня місячна температура передбачається +20...+25° тепла, що на 1,5-2° вище за норму. Щодо опадів, очікується, що їх буде у межах норми (80-100%): 31-73 мм по Україні.

У східних областях України очікується сильна спека практично протягом усього серпня, і при цьому опадів майже не буде. Дощі прогнозуються лише на початку місяця, а іноді також із 15 по 20 число. Ці періоди принесуть комфортні температури близько 25-26 теплих градусів, але ненадовго. В інші дні температура повітря буде триматися вдень на рівні близько +30 градусів.

Детальніше про прогноз погоди на серпень читайте за посиланням



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися