Стало відомо, в яких будинках Харкова буде нове опалення

Заміна мереж дозволить економити енергоносії

У ста житлових будинках міста Харкова планують замінити внутрішньобудинкові системи опалення. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Зокрема, відповідні роботи КП “Харківські теплові мережі” вже виконало на вул. Молочній, 14.

Харківський міський голова Ігор Терехов у понеділок, 31 липня, розповів, що це перший крок до модернізації всієї системи теплопостачання. Відповідні роботи планують виконати у ста будинках міста, застосовуючи енергозберігальні технології. Такі зміни дозволять пройти зимовий сезон на досить високому рівні. За словами очільника міста, прокладеним трубам було приблизно 60 років, і мешканці скаржилися на перебої з теплом. “Тепер ця проблема вирішена. Крім того, заміна мереж дозволить економити енергоносії КП “Харківські теплові мережі” та споживачам”, - зазначив міський голова.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області внаслідок обстрілів виникли проблеми з електропостачанням. За даними Міністерства енергетики України, без світла у Харківській області залишилися 9,5 тисячі споживачів. Також виникли проблеми з електропостачанням в інших регіонах України. У Донецькій області без світла залишаються 42 населених пункти. Також знеструмлена частина споживачів у Херсонській, Запорізькій, Сумській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. Загалом за добу енергетики заживили майже 12 тисяч споживачів. Більшість із них – у Донецькій області.

Детальніше про ситуацію в енергосистемі читайте за посиланням.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися