Що відбувається на дорогах Харківщини

Одним з першочергових завдань на Харківщині є оперативне відновлення мостів

У Харківській області на дорогах місцевого та державного значення тривають роботи з ліквідації наслідків бойових дій. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА. 

Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам зазначив, що зараз ДП “Дороги Харківщини” забезпечено транспортне сполучення на 20 зруйнованих мостових спорудах. Окрім того, 5 споруд у стані ремонту. Решта зруйнованих мостів знаходиться на лінії бойових дій та окупованій території.

Михайло Харнам наголосив, що одним з першочергових завдань на Харківщині є оперативне відновлення мостів. “Наразі тривають роботи з виготовлення проєктно-кошторисної документації на капітальний ремонт 8 мостових споруд на дорогах місцевого значення у місцях, де влаштовані тимчасові переправи”, – зазначив Михайло Харнам.

Також тривають роботи з відновлення доріг державного значення. Служба відновлення та розвитку інфраструктури у Харківській області виконує капітальну відбудову 15 мостів, на 4 мостах проводиться експлуатаційне утримання, на трьох мостах роботи закінчили.

У Харківській ОВА нагадали, що внаслідок бойових дій на дорогах місцевого значення області 27 мостових споруд повністю зруйновано та 2 – частково. Ще 27 штучних споруд зруйновано на дорогах державного значення.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що на Харківщині стартували роботи з капітальної відбудови ще одного мосту, який був зруйнований внаслідок повномасштабного вторгнення наприкінці лютого 2022 року. Це 15-ий міст, який капітально відбудовують на Харківщині.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися