Скільки коштів виплатять жителям Харківської області на ремонт житла

Станом на зараз харків'янам схвалені виплати на суму майже 14 млн грн

Жителям Харківської області за програмою “єВідновлення” призначили виплат на 98,1 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Комісії ухвалили рішення про надання 1226 компенсацій. З них 9,3 млн грн вже виплатили мешканцям області.

Кошти отримують жителі всіх 7 районів регіону, чиї будинки та квартири постраждали внаслідок російської агресії. Зараз найбільше компенсацій комісії погодили в Харківському районі – 37,1 млн грн. У місті Харків схвалено компенсації на суму майже 14 млн грн. 

На другому місці за розмірами виплат – Ізюмський район, де ухвалили рішення щодо компенсацій на суму 30,4 млн грн. 

Жителям Чугуївського району нараховано для відновлення осель компенсації на 15,7 млн грн. Жителі Куп’янського району отримають 9,4 млн грн.

“Робота триває. Загалом на сьогодні в Харківській області зареєстрували 11365 заяв на компенсацію – прискорюємо їх обробку, щоб жителі області якомога раніше отримали можливість відремонтувати своє майно”, - повідомили у Харківській ОВА.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що межах проєкту "Сприяння правосуддю перехідного періоду та захист прав внутрішньо переміщених осіб і людей, що постраждали від збройного конфлікту" розроблено матеріали про те, куди звертатися за гуманітарною допомогою жителям Харківської області. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської ОВА.

Ознайомитися з контактними даними місцевих органів влади (гуманітарних штабів), які опікуються питаннями щодо допомоги ВПО, сім’ям з дітьми, особам з інвалідністю, особам похилого віку, надання гуманітарної допомоги можна за посиланням.



Джерело: https://t.me/synegubov/6752
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися