У Харкові громадський транспорт два дні працюватиме зі змінами

Рух громадського транспорту буде припинений з 9:00 до 17:00

У Харкові 2 та 3 серпня буде припинений рух трамваїв на вул. Москалівській, на ділянці від вул. Миколи Бажана до розворотного кола “Новожанове”. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Рух громадського транспорту буде припинений з 9:00 до 17:00 2 та 3 серпня. У Департаменті інфраструктури розповіли, що обмеження пов'язані з ремонтом трамвайної колії. 

У цей час трамваї курсуватимуть так:

№3: розворотне коло "Залютине" - вул. Полтавський Шлях - пл. Сергіївська - пл. Павлівська - вул. Університетська - вул. Греківська - пров. Рибасівський - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - вул. Миколи Бажана - розворотне коло "Новоселівка";

№27: розворотне коло "Салтівське" - пр. Тракторобудівників - вул. Героїв Праці - вул. Академіка Павлова - пр. Героїв Харкова - пл. Захисників України - вул. Молочна - вул. Гольдбергівська - вул. Москалівська - вул. Миколи Бажана - розворотне коло "Новоселівка".

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області на дорогах місцевого та державного значення тривають роботи з ліквідації наслідків бойових дій. Заступник начальника ХОВА Михайло Харнам зазначив, що зараз ДП “Дороги Харківщини” забезпечено транспортне сполучення на 20 зруйнованих мостових спорудах. Окрім того, 5 споруд у стані ремонту. Решта зруйнованих мостів знаходиться на лінії бойових дій та окупованій території.

Михайло Харнам наголосив, що одним з першочергових завдань на Харківщині є оперативне відновлення мостів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися