У Харківській області звернулися до військовослужбовців: що сталося

У Наталинській громаді проведуть опитування

У Наталинській громаді звернулися до військовослужбовців з проханням взяти участь в опитуванні. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Наталинської територіальної громади.

Днями в громаді відбулося засідання ветеранського хабу (простору) з питань військовослужбовців, звільнених з військової служби під час воєнного стану за станом здоров’я. Відповідно до протоколу засідання ветеранського хабу з метою проведення аналізу потреб ветеранів, звернулися з проханням до військовослужбовців Наталинської територіальної громади пройти опитування. Опитування потрібно пройти, заповнивши онлайн-форму за посиланням.

“Результати опитування будуть використані тільки в узагальненому вигляді”, - уточнили в громаді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що жителі Старосалтівської громади сьогодні можуть зареєструватися на отримання стабілізаційної допомоги. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради.  Реєстрацію проводитимуть для мешканців смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове. У середу, 2 серпня, з 10:00 за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21 (Будинок культури) БФ “Карітас” продовжить реєстрацію на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під визначені критерії, ознайомитися з якими можна за посиланням

Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади, не будуть реєструватися. При собі обов'язково мати зазначені документи, в обов'язковому порядку довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії).




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися