Сьогодні на Харківщині продовжується реєстрація на грошову допомогу

Реєструватимуть на стабілізаційну допомогу громадян деяких категорій

У Старосалтівській громаді сьогодні триває реєстрація на грошову допомогу. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Старосалтівської селищної ради. 

У раді звернулися до жителів смт Старий Салтів, с. Молодова, с. Федорівка, с. Шестакове та повідомили про можливість зареєструватися на грошову допомогу. Реєстрація триватиме з 10:00 до 16:00 за адресою смт Старий Салтів вул. Перемоги б.21(Будинок культури). 

Реєструють на стабілізаційну допомогу громадян, які підпадають під критерії, що наведені нижче: 

Для громадян, які зареєстровані в Старосалтівській ТГ та ВПО (вище зазначених населених пунктів). Громадяни, які мають статус ВПО за межами громади не будуть реєструватися. Щоб зареєструватися на допомогу при собі обов'язково потрібно мати документи, вказані в інфографіці. Також обов'язково мати при собі довідки про доходи (ОК-5, ОК-7, довідка про розмір пенсії).

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що батьки, у яких народилася дитина під час тимчасового перебування за кордоном, можуть дистанційно подати документи на призначення допомоги.

“Термін звернення по допомогу становить 12 місяців після народження дитини. Станом на 1 серпня 2023 року в Основ’янському районі було призначено допомогу при народженні дитини 16 громадянам, які народили дитину за кордоном”, - повідомили у Харківській міській раді. 

Дізнатися детальніше про умови оформлення грошової допомоги на дитину та які документи потрібно надіслати, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися