На Харківщині перевірять отримувачів продуктових наборів: що сталося

У Дергачівській громаді проведуть комплексну перевірку

Під час вивозу сміття у Слатиному комунальники Дергачівської громади виявили, що сміттєві баки та територія навколо них завалені гуманітарною допомогою. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Дергачівської міської ради.

У міській раді повідомили, що люди просто викидають на смітник рис, крупи, борошно, хліб та багато іншого замість того, щоб відмовитись від допомоги або передати продукти тим, кому їх може дійсно не вистачати.

Начальник Дергачівської МВА Вячеслав Задоренко звернувся до всіх недоброчесних громадян та повідомив, що буде проведена комплексна перевірка усіх подібних випадків та будуть виявлені винуватці. Вони будуть виключені зі списків отримувачів продуктової допомоги. Також ті громадяни, хто викидає гуманітарну допомогу, не будуть отримувати безплатні будівельні матеріали для відновлення пошкоджених домоволодінь. 

“Хочу подякувати благодійникам та волонтерам за підтримку. Більшість мешканців громади відчувають і цінують її. А ті окремі особи, які дозволяють собі таку поведінку, будуть обов’язково покарані шляхом виключення з гуманітарних списків”, - наголосив начальник Дергачівської МВА.

Він повідомив, що у Слатиному встановлені сміттєві баки та діє тариф на вивіз сміття у розмірі 29 грн з одного домоволодіння на місяць. У селищі зараз проживає близько 2000 людей, однак комунальну послугу сплачує тільки третина. Інші не тільки не уклали відповідні договори, але й дозволяють собі викидати гуманітарку на смітники.

“Не маєте поваги до оточуючих – не очікуйте, що оточуючі поважатимуть вас!”, - зауважив Вячеслав Задоренко

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що сьогодні на Харківщині реєструють на грошову допомогу




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися