Стало відомо, що змінилося на одній зі станцій метро в Харкові (ФОТО)

На станції метро демонтували п'ятикутні зірки

Станцію метро “Армійська” прикрасили гербами міста Харкова та України. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”. 

Співробітники компідприємства демонтували елементи декоративного оздоблення колійних стін у вигляді пʼятикутних зірок на станції “Армійська”.

Замість зірок встановили нові декоративні елементи оздоблення у вигляді герба міста Харкова та Державного герба України. 

Роботи виконали у звʼязку з необхідністю дотримання норм законодавства України у межах заходів з декомунізації та дерусифікації обʼєктів метрополітену.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у ЦНАП Харкова розповіли про результати роботи за липень. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. За другий літній місяць в ЦНАП м.Харкова та його 11 територіальних підрозділах: громадяни отримали близько 50 тис. послуг; безпосередньо адміністратори ЦНАП надали понад 20 тис. консультацій; опрацювали понад 2 тис. електронних звернень, які отримали через соціальну мережу Facebook, месенджер телеграм та електронну пошту ЦНАП; оператори Call-центру за допомогою голосових каналів зв’язку надали 18 тис. консультацій з питань отримання публічних послуг. 

Також відновили оформлення паспортних документів у Новобаварському ЦНАПі. “Ми сильні, бо ми єдині! Тримаємося разом та продовжуємо працювати”, - зазначили у міській раді.

Детальніше про отримання адміністративних послуг та адреси ЦНАП Харкова можна дізнатися за посиланням



Джерело: https://t.me/kh_metro/371
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися