Що планують побудувати у Харкові біля метро

Повідомляють, що зараз триває розробка проєктної документації, про будівництво поки не йдеться

СКП “Харківзеленбуд” оголосило тендер на 7,5 млн грн щодо виготовлення проєктної документації на будівництво багатофункціонального центру. Центр планують побудувати по проспекту Науки (у районі метро “Ботанічний сад”, на території Саржиного Яру). Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на результати моніторингу публічних закупівель “Prozorro” Харківським антикорупційним центром системи.

Дата проведення аукціону - 11 серпня.

У багатофункціональному центрі запланована організація двох конференц-залів (на 400-500 місць і на 200-250), пресцентру, офісних приміщень різної площі класу “А”, технічних приміщень, закладу харчування, коворкінгу, закритого паркінгу для службових авто на 10-20 машиномісць. Також має бути передбачений перехід до павільйону станції метро “Ботанічний сад”.

Архітекторка Ольга Клейтман зазначила, що центр планують побудувати на площі 1,7 гектара, що становить 10% площі всього парку.

Передбачається, що площа чотириповерхового офісного центру становитиме понад 10 тис. кв. м, із яких 8,7 тис. кв. м — це офісні приміщення. 

За словами Ольги Клейтман, проєктуватиме офісний центр харківська будівельна компанія “Авантаж”. 

Зараз про будівництво центру не йдеться - у будівельній компанії розповіли, що спеціалісти беруть участь лише у передпроєктних роботах. Багатофункціональний центр буде міським, і поки що будівництво не планується.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що змінилося на одній зі станцій метро.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися