У серпні деяким харків'янам виплатили понад 13 млн грн

Триває реєстрація заяв на призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО

Управління соціального захисту Індустріального району у серпні виплатило державні соціальні допомоги сім'ям з дітьми, дітям з інвалідністю та особам з інвалідністю. Грошову допомогу отримали близько 6 тис. осіб загальною сумою 13,2 млн грн. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради. 

Також управління продовжує роботу щодо обліку внутрішньо переміщених осіб. На сьогодні кількість ВПО в Індустріальному районі становить 17,9 тис. осіб. 

Крім того, з 1 по 5 серпня в управлінні приймають заяви на призначення компенсації витрат за тимчасове розміщення ВПО. На сьогодні уже зареєстровано 184 заяви.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що комунальне підприємство “Харківводоканал” звернулося до споживачів з проханням своєчасно сплачувати за послуги водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів. Харків'янам нагадали, що від оплати послуг постачання води та водовідведення залежить безперебійне подання води споживачам. Також у КП зазначили, що робітники продовжують працювати в штатному режимі завдяки своєчасній оплаті послуг. А кошти, отримані від споживачів дозволяють розв'язати низку проблем та покращити якість надання комунальних послуг. 

А також на кошти, отримані від сплати комунальних послуг споживачами, на підприємстві закуповують паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт та обладнання.  “Вберегти та зберігати стабільну роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас. Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість сплачувати рахунки!”, - наголосили на компідприємстві.

Як сплатити квитанції та борги за ЖКП, читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися