До жителів Харкова звернулися з проханням: що сталося

Харків'янам нагадали, що від оплати послуг постачання води та водовідведення залежить безперебійне подання води споживачам

Комунальне підприємство “Харківводоканал” звернулося до споживачів з проханням своєчасно сплачувати за послуги водопостачання та водовідведення та не допускати накопичення боргів. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компідприємства. 

Харків'янам нагадали, що від оплати послуг постачання води та водовідведення залежить безперебійне подання води споживачам. Також у КП зазначили, що робітники продовжують працювати в штатному режимі завдяки своєчасній оплаті послуг. А кошти, отримані від споживачів дозволяють:

  • виконувати ремонтні роботи на зовнішніх трубопроводах і внутрішньобудинкових системах,

  • відновлювати насосні станції,

  • упорядковувати оглядові колодязі та водонапірні колонки,

  • встановлювати пожежні гідранти.

А також на кошти, отримані від сплати комунальних послуг споживачами, на підприємстві закуповують паливо для техніки, матеріали для ремонтних робіт та обладнання. 

“Вберегти та зберігати стабільну роботу всіх служб підприємства можливо лише спільними зусиллями комунальників та споживачів. Чи буде комфорт у будинках, залежить від нас. Дякуємо кожному харків'янину, хто знаходить можливість сплачувати рахунки!”, - наголосили на компідприємстві.

Детальніше про реквізити для оплати комунальних послуг можна дізнатися за посиланням. Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що АТ “Харківобленерго” нагадало споживачам про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Показання лічильників світла прийматимуть до 3 серпня. Як передати необхідну інформацію, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися