Що відбувається у дворах та зонах відпочинку в Харкові (ФОТО)

У Харкові прибирають прибудинкові території та продовжують висаджувати квіти

У Харкові продовжуються роботи з прибирання та благоустрою міста. Працівники комунальних підприємств прибирають сміття, гілки, косять траву на придомових територіях багатоквартирних будинків та зонах відпочинку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Робітники КП “Харківблагоустрій” у Слобідському районі прибирають території мікрорайонів, також наводять лад в укриттях. А підрядні організації продовжують проводити ремонтні роботи у житлових будинках.

В Основ'янському районі робітники КП "Харківблагоустрій" прибирають прибудинкові території і наводять лад вздовж “червоних” ліній. Працівники компідприємства прибирають сміття, висаджують квіти, поливають газони, доглядають клумби, косять траву. Сьогодні у районі працювало 133 двірники та сім озеленювачів підприємства.

У Немишлянському районі  працівники СКП  "Харківзеленбуд" прибирають у місцях відпочинку. Зокрема, робітники прибирають сміття, косять траву та розпилюють гілки у парку на бульварі  Юр'єва та Петренківському водоймищі.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові у Всесвітній день радості  встановили рекорд України. ГО “Можливості. Мотивація. Медіа” 1 серпня провела захід, під час якого 512 дітей віком від 6 до 9 років майже з усіх областей України одночасно отримали дзвінок-вітання від анімованого персонажа Морквинки. Персонаж телефонував через додаток “Ізі Бізі”. Протягом 20 хвилин діти разом з новим другом малювали, гралися та виконували інтерактивні завдання. Цей рекорд офіційно зафіксували представники Національного реєстру рекордів України.




Джерело: https://t.me/citykharkivua
Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися