Де на Харківщині завтра не буде світла

У Харківській області проводять ремонтні роботи на електромережах

У Харківській області завтра проводитимуть ремонтні роботи, у зв'язку з якими тимчасово обмежуватимуть електропостачання, повідомляють "Коментарі.Харків". У Старосалтівській громаді повідомили, що у зв'язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 4 серпня з 08:30 до 17:00 с Шестакове.

АТ "Харківобленерго" повідомило про планові відключення електроенергії у Наталинській громаді. У зв’язку з виконанням планових ремонтних робіт відбудеться відключення електропостачання 4 серпня з 08:30 по 16:00 в с. Петрівка та с-щі Балки.

У Близнюківській громаді також повідомили про тимчасове обмеження електропостачання. У п'ятницю, 4 серпня, з 9:00 до 14:00, заплановане відключення електропостачання по вулиці Свободи, 28-42 у смт Близнюки.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що АТ “Харківобленерго” нагадало споживачам про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії Споживачам пояснили, якщо цього не зробити, платіжки будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

У компанії зазначили, що показання лічильників потрібно передати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця). “Таким чином показання за липень необхідно передати у період з 30 липня до 3 серпня включно”, - уточнили у компанії.

АТ “Харківобленерго” нагадало, як зручно та просто передати показання лічильників. “АТ “Харківобленерго” турбується про власних клієнтів і закликає своєчасно передавати показання та сплачувати за фактично спожиту електроенергію”, - звернулися до споживачів у компанії.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися