У “Харківобленерго” звернулися до жителів Харкова та області: що сталося

Інформацію про обсяги спожитої електроенергії прийматимуть до 3 серпня

АТ “Харківобленерго” нагадало споживачам про необхідність вчасно передавати дані приладів обліку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію компанії

Споживачам пояснили, якщо цього не зробити, платіжки будуть розраховані на основі середньодобового, а не фактичного споживання.

У компанії зазначили, що показання лічильників потрібно передати протягом періоду, що починається за два календарні дні до кінця розрахункового місяця та закінчується на третій календарний день наступного розрахункового періоду (календарного місяця). “Таким чином показання за липень необхідно передати у період з 30 липня до 3 серпня включно”, - уточнили у компанії.

АТ “Харківобленерго” нагадало, як зручно та просто передати показання лічильників. Споживачі можуть скористатися одним з наступних способів: 

  • банером “Передача показів лічильника” на сайті компані;

  • мобільним додатком “Харенерго”;

  • особистим кабінетом на сайті компані;  

  • Viber-ботом;

  • кол-центром АТ “Харківобленерго”.

“АТ “Харківобленерго” турбується про власних клієнтів і закликає своєчасно передавати показання та сплачувати за фактично спожиту електроенергію”, - звернулися до споживачів у компанії.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області внаслідок обстрілів виникли проблеми з електропостачанням. За даними відомства, без світла у Харківській області залишилися 9,5 тисячі споживачів. Також виникли проблеми з електропостачанням в інших регіонах України. У Донецькій області без світла залишаються 42 населених пункти. Також знеструмлена частина споживачів у Херсонській, Запорізькій, Сумській, Чернігівській областях. Ремонтні бригади працюють там, де це дозволяє безпекова ситуація. 




Олександр

6 серпня 2023, 21:17

Яким документом споживач зобов'язаний ПЕРЕДАВАТИ показання лічильників?

Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися