Жителів Харкова та області попередили про небезпеку: подробиці

У Харкові та області очікуються грози та шквальний вітер, також утримується надзвичайний рівень пожежної небезпеки

По Харківській області оголосили попередження про небезпечні метеорологічні явища на 7 серпня. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківського регіонального центру з гідрометеорології. 

У центрі зазначили, що вранці та вдень 7 серпня по Харкову та області прогнозуються пориви вітру, 15 - 20 м/с. Вдень по регіону та місту грози, місцями град, шквал 15 - 20 м/с. 

Оголошено І рівень небезпечності, жовтий. I рівень – це потенційно небезпечні для населення, інфраструктури та навколишнього природного середовища погодні умови. Жителям регіону рекомендують зберігати підвищену уважність та обережність, слідкувати за повідомленнями про можливе подальше ускладнення погодних умов.

Також, за даними Харківського районного управління ГУ ДСНС України у Харківській області, у регіоні зберігається надзвичайний рівень пожежної небезпеки. Небезпека оголошена на 4-7 серпня.

“Дотримуйтеся правил пожежної безпеки! Не провокуйте своїми діями займання на відкритих територіях!”, - звернулися до жителів регіону у ДСНС.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що синоптики розповіли про погоду, яка буде у Харкова та області цього тижня. За даними синоптиків, температура повітря в області вдень сягне 33-38 градусів, а вночі опуститься до 20-25 градусів.

У місті температура буде майже такою самою: вдень до 34-36 градусів, а вночі - до 22-24 градусів.

У вівторок, 8 серпня, зберігатиметься мінлива хмарність. Вдень, за даними синоптиків, опадів не очікується, але вночі може пройти невеликий короткочасний дощ та гроза. Температура вдень становитиме 25-30 градусів, а вночі опуститься до 15-20 градусів.




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися