У Харківській області добу не буде газу: подробиці

Без газу на Харківщині залишиться 650 споживачів

Тимчасово призупинять розподіл газу до двох сіл Харківського району. Причиною припинення газопостачання є необхідність проведення ремонтних робіт. Про це повідомляють “Коментарі. Харків” з посиланням на інформацію Харківської філії “Газмереж”. 

Споживачів попередили, що у зв’язку з необхідністю виконання ремонтних робіт газових мереж, тимчасово призупиняється розподіл газу до 650 споживачів – мешканців с. Вільхівка та с. Степанки Харківського району.

Відключення газу заплановане на 10 серпня з 09:00. Відновлення газопостачання планується розпочати 11 серпня з 09:00.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що послугу з розподілу газу в місті Харкові з 1 серпня 2023 року надає національний оператор “Газмережі” під координацією Групи “Нафтогаз”.  Відповідне рішення також ухвалили стосовно міста Кривий Ріг. Відтепер компанія управляє п’ятьма філіями - Кропивницькою, Дніпровською, Харківською, Криворізькою і Харківською міською (дія ліцензії АТ “Харківміськгаз” припинена).

Як зазначили в “Газмережах”, близько 8 тис. спеціалістів відповідають за належну роботу 37 тис. км газопроводів. З їх допомогою газ постачається до 2 млн домогосподарств і юридичних осіб, серед яких - підприємства, лікарні, дитсадки, школи та інші об’єкти. У цілодобовому режимі проводиться робота над тим, щоб налагодити безперебійний процес розподілу газу. 

Після зміни у постачанні газу змінилися у умови оплати комунальної послуги. Як сплачувати за послугу з розподілу газу споживачам у Харкові можна дізнатися за посиланням. Також споживачам пояснили, як сплатити заборгованість за газ. 




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися