Людям похилого віку в Харкові надають особливу допомогу (ФОТО)

Вправи спрямовані на розтягнення хребта, зміцнення суглобів та розвиток гнучкості тіла

У Немишлянському районі у територіальному центрі надання соціальних послуг проводять заняття з йоги. Мета заходів - поліпшення фізичного та ментального здоров’я людей похилого віку. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію Харківської міської ради.

Інструктор підібрала комплекс асан з урахуванням віку учасників занять. Більшість вправ спрямовано на розтягнення хребта, зміцнення суглобів і розвиток гнучкості тіла. 

“Учасники занять відзначають, що йога навчає їх бути сильними духом, працювати над своїм тілом та думками, дарує приємні хвилини спілкування, а також є складовою частиною активного довголіття”, - розповіли у Харківській міській раді.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харківській області жінок, хто має статус ВПО, запрошують до участі у проєкті “Стабільне майбутнє”. У селищній раді розповіли, що курс спрямований на підвищення конкурентоспроможності на ринку праці для жінок ВПО віком від 20 до 40 років. За 4 місяці планують провести 5 навчальних програм. До 6 навчальних груп будуть залучені 96 жінок.

До навчальної програми проєкту входить декілька важливих курсів. У селищній раді попередили, що кількість місць обмежена. Відбір відбуватиметься на конкурсній основі через анкетування. Записатися можна за посиланням. “Усі послуги надаються на безплатній благодійній основі”, - зазначили у селищній раді. 

Навчання першої групи стартувало 7 серпня.

Детальніше про курси, які можна пройти у рамках проєкту, читайте за посиланням




Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися