У Харківському метрополітені розповіли про нові літери для станції (ФОТО)

Зараз проєкт знаходиться на етапі виробництва літер у кераміці

Представники balbek bureau побачивши новину про тимчасову заміну літер на колійних стінах станції “Київська”, звернулися до адміністрації метрополітену. Про це повідомляють "Коментарі. Харків" з посиланням на інформацію КП “Харківський метрополітен”.

Керівник агенції Слава Балбек запропонував розробити макети нових літер, відпрацювати пілотний зразок. Його планували узгодити з адміністрацією підприємства, а потім запустити виробництво керамічних літер.

Зараз завершено виробництво пілотного зразка літер у масштабі 1:1. Його виконали в різних техніках і матеріалах. Нові літери були змодельовані згідно з архівними фотоматеріалами та геометрією наявного зразка.

“Усі витрати на розробку, виробництво та логістику повністю покривають благодійники. Більшу частину фінансування взяли на себе представники громадського сектору та соціально відповідального бізнесу”, - розповіли на компідприємстві.

Зараз проєкт знаходиться на етапі виробництва літер у кераміці та буде невдовзі завершено. Виготовлені нові літери передадуть співробітникам підприємства для подальшого монтажу на колійні стіни станції.

Мета цього проєкту - показати на прикладі, що громадські організації та представники влади можуть плідно співпрацювати над налагодженням зв’язків та здобуттям довіри громади.

Раніше "Коментарі. Харків" повідомляли, що у Харкові на Бурсацькому узвозі, 6 представники Харківської міської ради та правоохоронних органів зупинили будівельні роботи.

Детальніше про незаконне будівництво в історичному центрі міста читайте за посиланням.



Якщо ви знайшли помилку, будь ласка, виділіть фрагмент тексту і натисніть
Поділитися